Calders

Calders
  • MIDA DEL TEXT + = -

11:00  |  17/02/2020

Data i hora oficial

El temps

CALDERS, poble cardioprotegit. L’ajuntament incorpora un desfibril·lador extern automàtic de dotació al vehicle patrulla de la Guàrdia Urbana.

  • Entrega DEA

    Entrega DEA

12/05/2017

L’ajuntament de Calders ha incorporat, des d’aquest Maig, un equip DEA, un desfibril·lador extern automàtic, al vehicle patrulla de la Guàrdia Urbaba.

 

Destinat a analitzar el ritme cardíac, capaç d'identificar les arítmies mortals i d'administrar, amb intervenció d'una persona, una descàrrega elèctrica amb la finalitat de restablir el ritme cardíac, amb alts nivells de seguretat. D’aquesta manera, Calders reafirma la seva voluntat De poble cardioprotegit, doncs aquest DEA es suma als existents a les portes de la Farmàcia i del Restaurant La Guàrdia.

 

L’ajuntament  ha adquirit aquest DEA a la empresa CURASANA PRIMEROS AUXILIOS S.L.

 

Els agents municipals han rebut la formació necessària per al seu ús. El DEA estarà permanentment al vehicle patrulla, a disposició les 24 hores del dia.

 

Els DEA són equips sanitaris que analitzen, en tot moment, el ritme del cor i decideixen la millor manera d'actuar. L’usuari només segueix les seves ordres, ja que els equips avançats són els més senzills d'utilitzar perquè des que s'encenen van guiant per imatges i per veu a l'usuari explicant cada pas que ha de realitzar.

 

L’equip resultarà amb cost “0” per a l’ajuntament doncs s’ha adquirit complint les condicions necessàries per tal de gaudir d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. 


Entitat

Comentaris


No hi ha comentaris.

Data de modificació: 13/07/2018 09:35:12

  • Enviar Enviar
  • Imprimir Imprimir