Calders

Calders
  • MIDA DEL TEXT + = -

11:46  |  17/02/2020

Data i hora oficial

El temps

Trobades lúdiques del Caldaus

  • caldaus1

    caldaus1

Del 15/01/2019 al 14/01/2020

T'agraden els jocs de taula moderns? Has pensat algun cop que t'agradaria jugar a jocs de taula i no trobes amb qui? Tens un "catan" o algun altre joc a casa mort de fàstic a punt de entrar per la porta del wallapop? No tens ni idea de què parlem però vols venir a passar una experiència lúdica agradable?

 

A calders, un grupet d'aficionats als jocs de taula, hem creat el Caldaus, una associació de jocs de taula moderns oberta a qui vulgui conèixer i/o compartir aquesta afició. Som el Joan, el Marc, el Sergi i el Saixa.

 

Cada dimarts (no festiu), a partir de les 21:15, ens trobem a la sala d'entitats o biblioteca i oferim partides a diversos jocs que ens agraden: Catan, Carcassone, Pandèmic, etc. 

 

Si vols passar-te a veure què fem, fer una partida o simplement, conèixer qui som ets benvingut/a sempre que tinguis mes de 16 anys o vinguis acompanyat d’un adult. També pots portar el teu joc per jugar-lo o explicar-nos-el si no el coneixem. Recomanem però, que ens enviïs un missatge al compte de correucaldausludic@gmail.com avisant que vindreu per tal de fer la previsió dels jocs.

 

També pots seguir-nos a través de twitter al compte de @caldausData de modificació: 08/01/2019 20:23:42

  • Enviar Enviar
  • Imprimir Imprimir